Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Odluke o odabiru u postupku javne nabave: Adaptacija i opremanje prostora na 1. katu predškolske ustanove u objektu Dječji vrtić Drniš

Naručitelj Grad Drniš je uvrstio novi dokument / promijenio postojeći (Odluka o odabiru predmeta/grupe) za postupak Adaptacija i opremanje prostora na 1. katu predškolske ustanove u objektu Dječji vrtić Drniš.

Dokument možete preuzeti OVDJE.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE
1. ODLUKA O ODABIRU - GRUPA 1 PDF 142 KB
2. ODLUKA O ODABIRU - GRUPA 2 PDF 117 KB

Izvješće o provedenom prethodnom savjetovanju za postupak: Adaptacija i opremanje prostora na 1. katu predškolske ustanove u objektu Dječji vrtić Drniš

Naručitelj Grad Drniš je objavio Izvješće o provedenom prethodnom savjetovanju za postupak: Adaptacija i opremanje prostora na 1. katu predškolske ustanove u objektu Dječji vrtić Drniš.

Objavljeni dokument možete preuzeti OVDJE.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE
1. IZVJEŠĆE PDF 294 KB

Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima: Nacrt dokumentacije o nabavi (i troškovnika) za predmet javne nabave "Adaptacija i opremanje prostora na 1. katu predškolske ustanove u objektu Dječji vrtić Drniš"

Naručitelj Grad Drniš je objavio Nacrt dokumentacije o nabavi (i troškovnika) za postupak: Adaptacija i opremanje prostora na 1. katu predškolske ustanove u objektu Dječji vrtić Drniš.

Objavljene dokumente možete pogledati u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH ovdje OVDJE, pod rubrikom "Prethodna savjetovanja".