Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Šibenski portal: Ostvaren je glavni cilj projekta "Zaželi", no svi se nadaju trećoj fazi

Ivana Sučić, pročelnica upravnog odjela za gospodarstvo financije i društvene djelatnosti grada Drniša, gostovala je u podcastu ŠIBaj TV-a. Tema razgovora bio je izrazito važan projekt "Zaželi", koji je tijekom 30 mjeseci provođenja imao 80 krajnjih korisnika i 16 zaposlenih žena.

Više pogledajte u prilogu.

Nastavi čitati

Šibenski portal: Projekt "Zaželi" korisnicima je nudio punu podršku i druženje, a zaposlenim ženama željeno osposobljavanje

Marija Vukušić, voditeljica projekta "Za bolju budućnost – program zapošljavanja žena u gradu Drnišu" govori o samom projektu te o čak 16 žena koji su svoj posao pronašle upravo zahvaljujući projektu "Zaželi" kao i o krajnjim korisnicima.

Više pogledajte u video prilogu.

Nastavi čitati

Službeno završen projekt "Za bolju budućnost – program zapošljavanja žena u Gradu Drnišu"

Projekt "Za bolju budućnost – program zapošljavanja žena u Gradu Drnišu", nakon 30 mjeseci završava 17. srpnja 2021. godine.

Partneri na projektu bili su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Šibenik i Centar za socijalnu skrb Drniš.

Ukupna vrijednost projekta iznosila je 2.898.907,00 kuna.

Nastavi čitati

Održana završna konferencija projekta "Za bolju budućnost - program zapošljavanja žena u Gradu Drnišu"

U petak 30. travnja održana je završna konferencija projekta "Za bolju budućnost - program zapošljavanja žena u Gradu Drnišu", koji se provodi u okviru programa "Zaželi - Program zapošljavanja žena" u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Projekt je vrijednosti 2.898.907,00 kn i u 100%-tnom iznosu je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Nastavi čitati

Podijeljena uvjerenja o osposobljenosti za žene zaposlene u sklopu projekta "Za bolju budućnost – program zapošljavanja žena u Gradu Drnišu"

U petak u Velikoj gradskoj vijećnici je održana konferencija u sklopu projekta „Za bolju budućnost – program zapošljavanja žena u Gradu Drnišu“, koji se provodi u okviru poziva „Zaželi – program zapošljavanja žena“, a financira se iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u programskom razdoblju 2014.-2020. Vrijednost projekta je 2.898.907,00 kuna, a financiran je 100% sredstvima Europskog socijalnog fonda. Projekt traje 30 mjeseci i završava 17. srpnja 2021. godine.

Kroz projekt je zaposleno 16 žena, pripadnica ciljne skupine, sve redom žene starije od 50 godina, koje će 24 mjeseca brinuti o 80 korisnika, starijih i nemoćnih osoba. Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Šibenik i Centar za socijalnu skrb Drniš.

Nastavi čitati