Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Čestitka gradonačelnika Josipa Begonje povodom početka nove školske godine

Drage učenice i učenici, roditelji, učitelji, vjeroučitelji, profesori,

U svoje ime i u ime svojih suradnika, povodom početka nove školske godine upućujem svima dobre želje te puno uspjeha u radu u novoj školskoj godini.

Našim prvašićima koji završavaju dio djetinjstva u kojem su bili predani uglavnom igri, uz čestitku i želim da paze jedni na druge, da njeguju prijateljstva koja će steći tijekom školovanja jer uz obrazovanje to je najvrjednije što će nositi u svojim srcima kada jednom iziđu iz školskih klupa.

Nastavi čitati

Čestitka gradonačelnika Josipa Begonje povodom početka nove školske godine

Dragi učenici,

Povodom prvog dana škole upućujem čestitku svim učenicima, učiteljima, nastavnicima i ostalim djelatnicima škola, a posebno našim malim prvašićima i njihovim roditeljima.

Svakim početkom nove školske godine započinje i vaše životno putovanje na kojemu se upoznajete s novim izazovima, iskustvima, ali to putovanje je posebno za prvašiće na kojemu će upoznati nove prijatelje s kojima će zajedno koračati i istraživati novi svijet.

Nastavi čitati

Čestitka gradonačelnika g. Josipa Begonje povodom početka nove školske godine

Drage učenice i učenici, roditelji, učitelji, vjeroučitelji, profesori,

Povodom početka nove školske godine, u svoje ime i u ime svojih suradnika upućujem svima dobre želje te puno uspjeha u radu u novoj školskoj godini.

Posebnu čestitku povodom dolaska u školske klupe upućujem svim našim prvašićima koji završavajući dio djetinjstva u kojem su bili predani uglavnom igri, od danas kreću prema poljima i izvorima odgoja i obrazovanja na kojima će usvajati važne spoznaje za svoju budućnost.

Nastavi čitati

Čestitka gradonačelnika g. Josipa Begonje povodom početka nove pedagoške godine

Poštovana ravnateljice, odgajateljice i svi drugi zaposlenici Dječjeg vrtića Drniš te draga djeco i cijenjeni roditelji na početku nove pedagoške godine želim svima uspješan i plodonosan rad koji je itekako poželjan u ovim iznimno zahtjevnim i neuobičajenim vremenima.

U nadi da će u ovoj pedagoškoj godini biti manje briga, a više veselja još jednom neka je svima vesela, zdrava i zaigrana nova pedagoška 2021./2022. godina.

Nastavi čitati

Čestitka gradonačelnika g. Josipa Begonje povodom početka nove školske godine

Drage učenice, učenici, učitelji, nastavnici, profesori i roditelji,

Povodom početka nove školske godine, svim učenicama i učenicima u svoje ime i u ime svojih suradnika upućujem dobre želje i puno uspjeha u radu. Na poseban način želim puno uspjeha i Vašim roditeljima, učiteljima, vjeroučiteljima i profesorima.

Posebnu čestitku povodom dolaska u školske klupe upućujem svim prvašićima koji okreću novu stranicu u svom životu, završavajući dio djetinjstva u kojem su bili predani uglavnom igri, a od danas kreću prema poljima i izvorima odgoja i obrazovanja na kojima će usvajati važne spoznaje za svoju budućnost.

Nastavi čitati