Darovnica Visoke škole Nikola Šubić Zrinski Gradu Drnišu

Napisao/la Administrator. Objavljeno u Obavijesti

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski odlučila je Darovnicom za preddiplomske stručne studije i specijalističke diplomske stručne studije pružiti priliku svakom studentu s područja Grada Drniša za upis u akademsku godinu 2017./18. te i na taj način dati svoj doprinos poticanju razvoja poduzetništva i samozapošljavanja.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. DAROVNICA 751 KB

Obavijest o postupku prijave štete od elementarne nepogode mraza

Napisao/la Administrator. Objavljeno u Obavijesti

Šteta od mraza koji je i ove godine u noći 21./22. travnja prouzročio velika oštećenja na poljoprivrednim kulturama, posebno na vinovoj lozi i povrtnim kulturama, prijavljuje se u roku od osam dana od nastanka štete Gradskom povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda Grada Drniša u prostorijama Grada Drniša, na telefon 022 888 837 ili popunjeni Obrazac EN-P dostaviti na adresu: GRAD DRNIŠ, Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda, Trg kralja Tomislava 1, 22320 Drniš.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. OBRAZAC EN-P (PDF Format) 54 KB
2. OBRAZAC EN-P (MS Word format) 46 KB

Poziv na predavanje "Mogućnost uređenja šumskih i protupožarnih prometnica i puteva korištenjem nacionalnih i EU fondova"

Napisao/la Administrator. Objavljeno u Obavijesti

Savjetodavna služba u suradnji s Razvojnom agencijom Šibensko-kninske županije organizira predavanje "Mogućnost uređenja šumskih i protupožarnih prometnica i puteva korištenjem nacionalnih i EU fondova".

Cilj predavanja je informiranje javnosti, prvenstveno predstavnike JLS-a, lokalno stanovništvo, šumoposjednike, vatrogasna društva, udruge i turističke djelatnike o mogućnostima korištenja sredstava iz EU i nacionalnih fondova za ulaganja u šumsku i protupožarnu infrastrukturu (protupožarne i šumske prometnice, poučne staze, rekreacijske i dr. površine unutar šuma, vidikovci  sl.).

Predavanje "Mogućnost uređenja šumskih i protupožarnih prometnica i puteva korištenjem nacionalnih i EU fondova" održati će se 24.04.2017. godine u Vodicama s početkom u 10 sati, na adresi Ive Čače 8, Vodice.

Prijave se vrše zaključno do četvrtka 20.04.2017. godine do 15,00 sati, putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na kontakt brojeve: 099 210 95 01 i 021 609 018.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. POZIVNICA I RASPORED PREDAVANJA 438 KB

Obavijest o lokaciji na području Grada Drniša na kojoj će se provoditi ekološka globalna akcija "Zelena čistka 2017."

Napisao/la Administrator. Objavljeno u Obavijesti

Lokacija koja bi se ove godine, u sklopu održavanju ekološke akcije "Zelena čistka 2017.", čistila od nepropisno odbačenog otpada na dan 22.04.2017. godine s početkom u 08.00h jest planinarski put koji vodi od odvajanja sa glavne ceste Drniš-Trbounje tj. put koji vodi prema naselju Lišnjak i dalje na planinu Prominu. Lijevo i desno od toga puta uočena su mnogobrojna mjesta s nepropisno odbačenim različitim kategorijama otpada.

Apeliramo na sve naše sugrađane da se pridruže ovoj akciji kako bi ista protekla na što višem nivou te na taj način da pokažemo kako poštujemo i cijenimo mjesto u kojem živimo.

Za sve one koji se žele uključiti u ovu akciju, a možda imaju saznanja o nekim drugim onečišćenim lokacijama bliže mjestu svog stanovanja, također akciju mogu provoditi. U tom slučaju potrebno je obavijestiti Gradsku čistoću Drniš o mjestu gdje će se otpad prikupljati kako bi se isti po završetku akcije propisno zbrinuo.

Obavijest o održavanju globalne Zelene i Plave čistke na području Grada Drniša

Napisao/la Administrator. Objavljeno u Obavijesti

Gradska čistoća Drniš Vas poziva da se i ove godine pridružite te sudjelujete u kampanji "Zelena čistka" i njenoj podakciji "Plava čistka", u sklopu globalnog pokreta "Let's do it World!" te "Let's do it Mediteranean!".

Cilj kampanje je podizanje svijesti građana Republike Hrvatske o njihovoj ulozi u stvaranju i načinu odlaganja otpada te važnosti očuvanja okoliša, pri čemu svatko od nas ima svoju ulogu.

Akcija će se održati 22.04.2017. godine prema rasporedu koji će biti uskoro objavljen na oglasnim pločama diljem grada, te na web stranici Gradske čistoće Drniš OVDJE.  

Odlični rezultati Zelene čistke i Plave čistke u proteklih pet godina, dodatni su poticaj da u 2017. godini budemo svi skupa vrijedniji i mnogobrojniji. Količine dosada prikupljenog otpada govore nam o problemu te potrebi daljnje organizacije akcije čišćenja kako bi građani osvijestili važnost pravilnog zbrinjavanja otpada te učinili Hrvatsku zelenijom. 

Vaš interes za uključivanje u ovu akciju javite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili se javite koordinatoru akcije na mob 098 948 9214.

Ukoliko imate saznanja o nekom divljem odlagalištu koje bi trebalo uključiti ovom akcijom slobodno nas informirajte vašim prijedlogom.

Copyright © 2012 - Grad Drniš - Sva prava zadržana - Izrada i održavanje krasic.net