Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

NAJAVA: Dječja predstava „Eko jeka i čarobna planeta“ u petak 18. kolovoza u 20,00 sati na Stubištu

Eko jeka” je jedna vrlo zanimljiva predstava koja nosi u sebi edukativne i relevantne elemente bitne za svakodnevni život i razvoj djeteta. Predstava je protkana sa mnoštvo interakcije u kojoj djeca trebaju pokazati svoje znanje o planeti zemlji i stvarima koje nas okružuju.

U ovoj predstavi Gusar Balaram vodi djecu u uzbudljivu avanturu spašavanja planete Zemlje. Djeca su junaci ove priče u kojoj se oni bore da očuvaju četiri elementa prirode: zemlju, vodu, vatru i zrak.

Nastavi čitati

NAJAVA: Dječja predstava „Plačko" u izvedbi Kazališta Mala scena večeras (17.08.2023.) na Stubištu u 20,00 sati

Upoznajte dječaka kojeg svi zovu Plačko jer koristi suze kao supermoć – i kad treba i kad ne treba. Plačko odlučuje vratiti svoje ime te kreće na nezaboravnu i uzbudljivu avanturu tijekom koje će upoznati profesoricu Suzić, stručnjakinju za plakanje, Krokodila koji će ga naučiti sve o krokodilskim suzama, Mudrog Luka koji kuha varivo s osjećajima, te Oblaka koji će ga naučiti o onim najtežim, ali i najvažnijim suzama – suzama tužaljkama.

Nastavi čitati

NAJAVA: Predstava "Klaunovska posla" - subota, 12. kolovoza u 20,00 sati na Poljani

U subotu 12. kolovoza u 20,00 sati na Poljani najmlađe Drnišane i njihove goste razveselit će Klaun Srećko.

Klaun Srećko balonima omotan, uvijek je veseo i pomalo smotan. Izvedbu “Klaunovska posla“ izvodi Klaun Srećko koji na smiješan i zabavan način potiče dječju maštu i kreativnost. Kroz razne klaunovske skečeve i trikove, Srećko razveseljava djecu i stavlja široki osmijeh na njihova lica.

Nastavi čitati