Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Gradu Drnišu odobreno 250.000,00 kuna za projekt "Pojačano održavanje (modernizacija) nerazvrstane ceste u naselju Štikovo (zaseoci Bure i Graovci)"

Gradu Drnišu iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije odobrilo 250.000,00 kuna za projekt „Pojačano održavanje (modernizacija) nerazvrstane ceste u naselju Štikovo (zaseoci Bure i Graovci)". Ukupna vrijednost projekta je 392.748,63 kune.

Program održivog razvoja lokalne zajednice koncipiran je kao odgovor na razvojne prioritete lokalne i područne razine i predstavlja podršku gospodarskoj i socijalnoj revitalizaciji slabije razvijenih područja te jačanju socijalne kohezije i održivog razvoja.

Ovim godišnjim programom Ministarstvo nastavlja pomagati održivosti razvoja lokalne zajednice u smislu poboljšanja dostupnosti lokalne infrastrukture, prvenstveno izgradnje, obnove i rekonstrukcije objekata socijalne, komunalne i gospodarske infrastrukture na lokalnoj razini. 

Gradonačelnik mr.sc. Josip Begonja pozvan je na Svečano potpisivanje ugovora o sufinanciranju projekata po Programu održivog razvoja lokalne zajednice u petak, 31. ožujka 2017. u 11:00 sati u Zagrebu.