Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Poziv na radionicu za nezaposlene osobe "Kreativiraj se"

U sklopu projekta "Osposobljavanjem do zaposlenja" slijedeći tjedan se provodi radionica pod nazivom "Kreativiraj se". Radionica će se održati u ponedjeljak i utorak 6. i 7. srpnja, te u četvrtak i petak 9. i 10. srpnja od 10,00 do 18,00 sati. Mjesto održavanja je Etnoland u Pakovu Selu.

Radionica "Kreativiraj se" ima za cilj osnažiti i podići razinu samopoštovanja polaznicima. Kroz radionicu će se obraditi sljedeće teme: moć navike, znanje i interes, spremnost na pogrešku, utjecaj okoline, unutarnja svjesnost, inovativnost, tehnike kreativnosti.

Pozivamo sve zainteresirane nezaposlene osobe da prijave svoje sudjelovanje na ovim radionicama putem poveznice OVDJE.

Za sve sudionike je osiguran radni materijal, osvježenje tijekom cijelog trajanja radionica, topli obrok, te prijevoz do Pakova Sela. Ukoliko sudionici žele koristi vlastiti prijevoz, nadoknadit će im se trošak prijevoza od mjesta prebivališta/privremenog boravka do Pakova Sela, ukoliko su sudionici sa područja Šibensko-kninske županije.

Projekt "Osposobljavanjem do zaposlenja" se provodi na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava Kodni broj: UP.02.1.1.06.0081 u okviru poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina", a financira se iz Europskog socijalnog fonda.