Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Obavijest o istraživanju tržišta i prethodnom savjetovanju za pripremu i provedbu postupka javne nabave - "Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta na području Grada Drniša"

Grad Drniš obavještava sve zainteresirane gospodarske subjekte da kreće savjetovanje za pripremu i provedbu postupka javne nabave "Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta na području Grada Drniša" u sklopu projekta "Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta na području Grada Drniša", koji se financira iz Kohezijskog fonda.

Na internetskim stranicama Grada Drniša https://www.drnis.hr/aktualno/javna-nabava/prethodna-savjetovanja-sa-zainteresiranim-gospodarskim-subjektima objavljen je nacrt Dokumentacije o nabavi s pripadajućim prilozima, te molimo sve zainteresirane gospodarske subjekte da najkasnije do 5. travnja 2018. godine, dostave primjedbe i prijedloge na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Glavni projekt izradila je tvrtka IPZ Uniprojekt TERRA d.o.o., Babonićeva 32, Zagreb

Gradu Drnišu odobren projekt "Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta na području Grada Drniša" u iznosu od 3.039.188,12 kuna, a iznos EU potpore iznosi 2.583.309,90 kuna, što predstavlja 85% ukupno prihvatljivih troškova.