Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Online anketa o javnom autobusnom prijevozu putnika na području Šibensko-kninske županije

U tijeku je izrada projekta "Procjena prijevoznog potencijala javnog linijskog prijevoza putnika na području Šibensko-kninske županije" koji je dio cjelovite analize županijskog prijevoza putnika koju provodi Šibensko-kninska županija.

U sklopu predmetne analize dosada je napravljena detaljna analiza postojeće ponude županijskog prijevoza putnika na području županije (županijske linije i njihov vozni red) te je u tijeku procjena prijevoznog potencijala (broja putnika), a na temelju čega će se u posljednjoj fazi ove cjelovite analize definirati optimalna mreža županijskih linija kao i sam model poslovanja županijskog prijevoza putnika.

Osnovna svrha ove cjelovite analize je unaprjeđenje javnog prijevoza putnika na području Šibensko-kninske županije s ciljem poboljšanja pristupačnosti za sve bez obzira na prihod i društveni status, a samim time i povećanje kvalitete života stanovnika i posjetitelja Šibensko-kninske županije.

Za potrebe izrade ovog projekta Vaše mišljenje kao korisnika je jako važno te Vas molimo da izdvojite minutu Vašeg vremena i ispunite sljedeću anketu o javnom autobusnom prijevozu putnika na području Šibensko-kninske županije:
https://forms.office.com/r/mNA2FBpNzS.