Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  tajnistvo@drnis.hr

Poziv na sudjelovanje u partnerstvu na projektu e-Dječja kartica

Središnji državni ured za demografiju i mlade poziva na sudjelovanje u partnerstvu na projektu e-Dječja kartica - "Mudrica".

Poticajne obiteljske i populacijske mjere predstavljaju prioritet djelovanja Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, te upravo iz spomenutoga razloga jedna od njih je e-Dječja kartica – "Mudrica" kao potpora i olakšica roditeljima i njihovoj djeci.

E-Dječja kartica – "Mudrica" kroz pogodnosti ili popuste na usluge ili proizvode za korisnike s djecom omogućava poboljšanje obiteljskog standarda. Korisnici e-Dječje kartice – "Mudrice" su svi roditelji (udomitelji i skrbnici) najmanje jednog djeteta do 18 godina života na području Republike Hrvatske te je usluga u potpunosti besplatna za korisnike.

Sudjelovanje u partnerstvu podrazumijeva osiguranje pogodnosti ili popusta za krajnje korisnike e-Dječje kartice – "Mudrice".

Priložena je i prezentacija za partnere s najvažnijim informacijama o e-Dječjoj kartici "Mudrica".

Sve dodatne informacije o načinu sudjelovanja i uključivanju u projekt e-Dječja kartica – "Mudrica" možete pronaći na web stranici: https://e-djecjakartica.hr te se izravno obratiti Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE
1. PREZENTACIJA ZA PARTNERE PDF 1,23 MB

© Grad Drniš. Sva prava zadržana. Izjava o kolačićima. Digitalna pristupačnost. Izrada, hosting i održavanje Desk.hr.
- Arhiva

Na vrh