Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Stožeru civilne zaštite Grada Drniša dodijeljena zahvalnica za izuzetan doprinos razvoju sustava civilne zaštite

U Logističkom centru civilne zaštite u Jastrebarskom danas je obilježen Međunarodni dan civilne zaštite i Dan civilne zaštite Republike Hrvatske, a u sklopu središnje svečanosti ravnatelj Ravnateljstva civilne zaštite dr.sc. Damir Trut dodijelio je zahvalnicu za izuzetan doprinos razvoju sustava civilne zaštite, načelniku Stožera civilne zaštite Grada Drniša Tomislavu Dželaliji.

Svečanosti obilježavanja nazočio je potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović te čestitao svim djelatnicama i djelatnicima Ravnateljstva civilne zaštite, a posebice pripadnicama i pripadnicima operativnih snaga Međunarodni dan civilne zaštite, ujedno i Dan civilne zaštite Republike Hrvatske.

Svečanosti je prethodilo polaganje vijenca i paljenje svijeća kod spomen ploče svim poginulim i umrlim pripadnicima civilne zaštite, nakon čega je vojni ordinarij monsinjor Jure Bogdan predvodio Svetu misu u kapelici sv. Mihaela.

Rezultat je to kontinuiranog i organiziranog rada Stožera civilne zaštite Grada Drniša i svih operativnih snaga sastavnica civilne zasitite koji su u više navrata u proteklih desetak godina pokazali dobru organizaciju i spremnost.