Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Centar za razvoj kompetencija u ruralnom turizmu u Pakovu Selu započinje sa radom 1. srpnja

Centar za razvoj kompetencija u ruralnom turizmu u Pakovu Selu započinje sa radom sa strankama od 01. srpnja 2021.g. Svaki utorak i četvrtak u vremenu od 8,00 do 12,00 sati, Centar će biti otvoren za stranke, odnosno za poduzetnike, OPG-ove, iznajmljivače, te ostale zainteresirane.

Službenici Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Drniša će biti dostupni za sva pitanja iz djelokruga upravnog odjela, za pomoć u prijavi na program potpore u poljoprivredi Grada Drniša, informacije o otvorenim i najavljenim natječajima za sufinanciranje projekata iz Programa ruralnog razvoja RH.

Ovisno o interesima, organizirat će se kao i do sada edukacije i radionice u suradnji sa stručnjacima i konzultantima.

Prostor Centra za razvoj kompetencija u ruralnom turizmu u Pakovu Selu uređen je i opremljen kroz projekt Adriatic Canyoning, te su se u njemu održale brojne radionice koje je organizirao Grad Drniš u sklopu provedbe svojih projekata.

Svoj dolazak je potrebno najaviti telefonom na brojeve 888-838, 888-845 ili 204-440, te e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..