Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Za energetsku obnovu zgrada u Drnišu potpisani Ugovori vrijedni gotovo 6,5 milijuna kuna

Nakon sjednice Vlade Republike Hrvatske u Kninu potpisano je 14 ugovora o dodjeli nepovratnih sredstava, u vrijednosti većoj od 180 milijuna kuna, za projekte važne za gospodarski razvoj Grada Knina i Šibensko-kninske županije. Od toga su Centar za tehnologije i poduzetništvo Trokut i Adriatic Business Centar u Šibeniku dobili čak po 20 milijuna kuna.

Nepovratna sredstva dodijeljena su i za energetsku obnovu niza škola, dječjih vrtića i stambenih zgrada u Šibeniku, Drnišu, Kistanjama i Kninu.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Drniš Niveska Vlaić i ministar graditeljstva Predrag Štromar popisali su Ugovor za Energetsku obnovu zgrade Dječjeg vrtića Drniša. Vrijednost investicije je 653.099,27 kn.

Ravnatelj Srednje škole Ivana Meštrovića iz Drniša prof. Ivan Zeljko i ministar graditeljstva Predrag Štromar potpisali su Ugovor o Energetskoj obnovi zgrade Srednje škole Ivana Meštrovića u Drnišu vrijednost kojega je 2.353.273,00 kn.

Potpisani su i Ugovori za energetsku obnovu tri zgrade u Drnišu, u Fenčevini, popularno nazvane jedinica, trica i petica. Sa ministrom Štromarom Ugovor je potpisao Marin Koudela upravitelj zgrada iz tvrtke Stambeno komunalno d.o.o. Ukupno za sve tri zgrade riječ je o investiciji od 3.458.981,97 kuna.

Novac je dobio i projekt "Nepoznata Krka: skrivena blaga gornjeg i srednjeg toka rijeke Krke".

Izvor: Radio Drniš