NAJAVA: Dani otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj

Objavljeno u Obavijesti

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, i ove godine se uz podršku Europske komisije u Hrvatskoj organiziraju „Dani otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“, koji će se održati u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2018. godine.

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Grad Drniš se i ove godine aktivno uključuje u obilježavanje „Dana otvorenih vrata EU projekata“, te zajedno sa svojim proračunskim korisnicima i udrugama koje djeluju na području Grada Drniša priprema brojna događanja – informativna, sportska, edukativne radionice, predavanja, obilaske projektnih lokacija.

Ove godine u Drnišu će se održati i predstavljanje programa Europske unije - u petak 11. svibnja u prostorima Velike gradske vijećnice, sa početkom u 11,00 sati.

Predstavnici nacionalnih kontakt točaka za Hrvatsku predstavit će programe Europa za građane, URBACT i LIFE, a nakon prezentacije, predstavnici kontakt točaka odgovarat će na pitanja publike i savjetovati oko prijavljivanja na buduće pozive.

Događaj zajednički organiziraju Grad Drniš i Udruga gradova RH, a uz podršku Ureda za udruge Vlade RH i Ministarstva zaštite okoliša i energetike.

Pozivamo sve predstavnike jedinica lokalne samouprave, te predstavnike organizacija civilnog društva da prijave svoje sudjelovanje na predavanju putem poveznice https://goo.gl/forms/YYNHD9RVVFFang5o1.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Br. Tip Opis datoteke Veličina Preuzimanje
1. POZIV NA PREDSTAVLJANJE EUROPSKIH PROGRAMA 435 KB