App Store Google Play

Najava javnog poziva za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada

Napisao/la Administrator. Objavljeno u Obavijesti

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavljuje Najavu javnog poziva jedinicama lokalne samouprave za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada. Iskazom interesa prikupit će se podaci o potrebama jedinica lokalne samouprave za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada temeljem čega će Fond provesti objedinjeni postupak javne nabave za sve jedinice lokalne samouprave.

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, kao Posredničko tijelo razine 1, objavit će ograničeni poziv Fondu za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada u okviru Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija" 2014.- 2020. godina.

U svrhu uspostave cjelovitog sustava gospodarenja otpadom na području Republike Hrvatske, transparentnosti i pojednostavljenja procedura te postizanja ciljeva odvojenog prikupljanja otpada i recikliranja, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, najavljuje Javni poziv za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada.

Cijeli tekst javnog poziva možete pročitati OVDJE.

Copyright © 2012 - Grad Drniš - Sva prava zadržana - Izrada i održavanje krasic.net