Skip to main content
Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

Pozivnica za gradove i općine uključene u Akciju "Gradovi/Općine – prijatelji djece"

Pozivamo Vas da se u svojim gradovima i općinama uključite u humanitarnu utrku Mliječna staza.

Priložena je pozivnica na ovogodišnju UNICEF-ovu humanitarnu utrku Mliječna staza, koja će se održati od 3. do 12. rujna 2021. godine. Drugu godinu zaredom, Mliječna staza će biti virtualna, nacionalna i u potpunosti inkluzivna. Cilj ovogodišnje utrke je osigurati bolju dostupnost usluga dnevnog boravka i psihosocijalne podrške te promicati socijalnu uključenost djece s teškoćama u razvoju u Hrvatskoj.

U utrci mogu sudjelovati svi - dovoljno je prijaviti se, preuzeti aplikaciju i skupljati kilometre mogućnosti od 3. do 12.9. a svatko će sudjelovati kada, koliko i kako najbolje može - trčanjem, hodanjem, šetnjom, u kolicima, na biciklu, romobilu... s obitelji, prijateljima... u parku ili kvartu, na treningu, planinarenju ili u šetnji.

Umjesto da se svi okupimo na jedan dan, zajedno ćemo skupljati kilometre mogućnosti tijekom 10 dana! Detalje o načinu prijave te kotizacijama za utrku možete pronaći priloženom dokumentu, a za sva eventualna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Nadamo se da će se ovogodišnjoj utrci pridružiti veliki broj Vaših sugrađana i prijatelja i zajedno prikupiti puno kilometara za djecu s teškoćama u razvoju!

Savez društava Naša djeca Hrvatske
+38514922959
www.savez-dnd.hr

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE
1. MLIJEČNA STAZA 2021. PDF 569 KB