Grad Drniš  •  Trg kralja Tomislava 1  •  22320 Drniš  •  022 888 830  •  pisarnica@drnis.hr

U Drnišu se provodi projekt "Girls own STEM"

Projekt "Girls own STEM" provodi se i u Drnišu. Cilj je projekta osposobiti 50 srednjoškolki s područja Hrvatske, a posebice onih koje dolaze iz socio-ekonomski slabije razvijenih sredina i okolnosti, za daljnji razvoj karijere i rad u STEM (engl. Science, Technology, Engineering, and Mathematics) području.

Nastavi čitati

Javni poziv maturantima s prebivalištem na području Grada Drniša i maturantima koji pohađaju Srednju školu Ivana Meštrovića Drniš

U namjeri da i ove godine omogućimo drniškim maturantima što bolje rezultate na državnoj maturi, a samim time i što veći broj upisa na željeni fakultet, Grad Drniš je i u 2023. godini omogućio svim maturantima koji pohađaju Srednju školu Ivana Meštrovića Drniš bez obzira na prebivalište, kao i maturantima sa područja Grada Drniša koji pohađaju srednje škole u drugim gradovima besplatan pristup aplikaciji E-pripreme za državnu maturu.

Nastavi čitati

Grad Drniš traži studente/ice za rad u Staroj Mlinici u kanjonu Čikole

Na stranicama Studentskog centra Šibenik oglašen je oglas u kojem se traže dva (2) studenta ili studentice za rad u Staroj mlinici u kanjonu Čikole u razdoblju od 01.07. do 31.08.2022. godine. Radi se u dvije smjene svaki dan od 9,00 do 15,00 sati, te od 15,00 do 20,00 sati, osim nedjeljom od 10,00 do 14,00 sati.

Opis posla: Prezentacija drniške tradicije, animacija posjetitelja Stare Mlinice u kanjonu rijeke Čikole

Uvijet: znanje englenskog jezika i dobre komunikacijske vještine.

Nastavi čitati

Dani poduzetnika - Drniš 2022.

U utorak 7. lipnja u velikoj gradskoj vijećnici u Drnišu održan je drugi dio događanja pod nazivom Dani poduzetnika - Drniš 2022.

Tom prilikom su zainteresirani poduzetnici i oni koji to žele postati mogli saznati sve o mjerama samozapošljavanja koje nezaposlene osobe mogu ostvariti preko Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te o mjerama aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti HZZ-a, a koje se odnose na postojeće poduzetnike. Mjere aktivne politike zapošljavanja prezentirala je i detaljno objasnila gđa Branka Živković, rukovoditeljica Odjela aktivne politike zapošljavanja HZZ-a Područnog ureda Šibenik.

Nastavi čitati

© Grad Drniš. Sva prava zadržana. Izjava o kolačićima. Digitalna pristupačnost. Izrada, hosting i održavanje Desk.hr.
- Arhiva

Na vrh